Hirdetés

Itt a Microsoft közösségi oldala



|

Bárki regisztrálhat a közel egy évnyi tesztelésen átesett Socl oldalon.

Hirdetés

A Microsoft a nagyközönség számára is megnyitotta a közösségi oldalának, a Soclnek a kapuit. A több mint egy éve bemutatott oldalt eddig csak nagyon kis számú felhasználó érhette el, és a bétatesztelés, amely egyébiránt majd egy évig tartott, sem volt nyílt.

A Fuse Labs által fejlesztett Socl elsősorban a látványos bejegyzéseket helyezi előtérbe, és a Microsoft szerint a közösségi élmények, valamint a tanulás azok, amelyeket a középpontba állít. Az oldalon online galériákban oszthatjuk meg a fotóinkat, hasonlóan a Pinteresthez. 

A Bing keresőmotor által támogatott Soclre Facebook- és Microsoft-fiókkal is lehet regisztrálni. A vizuális élményre építő bejegyzéseket a Facebookon és a Twitteren is meg tudjuk osztani. A Microsoft egyébként hangsúlyozta, hogy véletlenül sem az előbbi két szolgáltatással akarnak versenyezni, a Socl egy kísérleti projekt - amely egyébiránt Indiában a legnépszerűbb.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.