Hirdetés

Itt a Norton Antivirus és Internet Security 2008



|

Az új verziók gyorsabb betöltődést és keresést tesznek lehetővé.

Hirdetés

A Norton Internet Security 2008 tartalmazza a Norton Identify Safe szolgáltatást, amely a felhasználók azonosítóit védi online bankolás, vásárlás és böngészés során. A vállalat mindkét termék teljesítményét optimalizálta, megnövelte a technológiai támogatást és csökkentette a felhasználói beavatkozás igényét. A Norton 2008-as termékek hatékony védelmet biztosítanak az új támadások ellen, továbbá a védelmet a PC-n túl is kiterjesztik a vezetéknélküli otthoni hálózatokra és az online azonosítókra is.

 

Újdonságok a Norton 2008-as termékeiben:

 

  • Böngésző védelem - Védelmet nyújt az úgynevezett „drive-by download" és egyéb új vagy ismeretlen fenyegetettségek ellen, amelyek az Internet Explorer sérülékenységeit használják ki. Forradalmi, nulladik napi proaktív védelem a kártékony kódok ellen, amelyek az ActiveX, JavaScript és VBSscript alkalmazásokat használják a böngésző támadására.
  • Norton Identity Safe - A személyes információkat és azonosítókat védi az online bankolás, vásárlás és böngészés közben. Lehetővé teszi a felhasználók számára annak ellenőrzését, hogy mely információkat osztják meg a weboldallal, biztonságosan tárolja a személyes információkat, illetve automatikusan beilleszti a jelszavakat. Tárolja és titkosítja a jelszavakat és a bizalmas adatokat, automatikusan használja ezeket a felhasználó kérésére, hogy időt spóroljon, illetve védelmet biztosítson a billentyűleütéseket követő programoktól. (Ez a funkció csak a Norton Internet Security 2008-ban található meg.)
  • Egykattintásos támogatás - A megszokott, kényelmes hozzáférést biztosítja a technikai támogatáshoz, amelyek korábban már elérhetők voltak a Norton 360-ban is. Automatikus hibaelhárítást biztosít az olyan szokványos problémák esetén, mint a kapcsolódás, licencek kezelése illetve termék-aktiválás. A fő felületen keresztül direkt elérést biztosít a technikai támogatáshoz telefonon, e-malben vagy chaten keresztül.
  • Otthoni hálózati funkció - Feltérképezi a csatlakoztatott eszközöket, így képet alkot a helyi hálózaton működő eszközökről. Nyomonköveti azon számítógépek általános biztonsági állapotát, amelyeken Norton Internet Security 2008 vagy Norton AntiVirus 2008 fut. E mellet a Norton Internet Security 2008-on belül ez a funkció ellenőrzi a vezetéknélküli hálózat biztonságát, figyelmezteti a felhasználót, amikor nem biztonságos vezetéknélküli hálózatra akar csatlakozni, és segítséget nyújt a hálózati biztonsági beállítások menedzselésében. Ajánlásokat biztosít a vezetéknélküli routerek biztonságossá tételéhez, továbbá hasznos tanácsokkal szolgál az otthoni hálózat biztonságához.
  • Teljesítmény - A 2007-es termékportolióban végrehajtott teljesítmény-növelést követve a Symantec további fejlesztéseket hajtott végre a teljesítmény növelésében a kulcsfontosságú funkciók esetében. A Norton Internet Security 2007-hez viszonyítva a 2008-as termék felhasználói felülete 22 százalékkal gyorsabban reagál, és a gyors-szkennelést 39 százalékkal gyorsabban hajtja végre. Kilenc versenytárs átlagát tekintve a Norton Internet Security 2008 vezető pozíciót tölt be öt kulcsfontosságú területen, beleértve a betöltési időt (20 százalékkal gyorsabb), a memóriaigényt (69 százalékkal kevesebb), a teljes szkennelést (12 százalékkal gyorsabb), a felhasználói interfész reagálását (54 százalékkal gyorsabb) és a letöltési sebességet (31 százalékkal gyorsabb).

Mindkét termék magába foglalja a SONAR viselkedés-alapú azonosítási technológiát, amely védelmet nyújt a kártékony kódokkal szemben, mielőtt a szokványos vírus és antispyware beállítások képesek lennének felismerni azokat. A Norton Internet Security 2008-ban a SONAR teljes szkennelést hajt végre minden egyes alkalommal, amikor egy alkalmazás kívülrül érkező kommunikációval próbálkozik, és védi az azonosítókat a tűzfal ismeretlen támadásokkal szembeni hatékonyságának növelésével. Ezek az új elemek egézítik ki a Norton Internet Security-ban már eddig is meglévő funkciókat, beleértve a rootkitek elleni védelmet, és az új, Threat Interceptor sérülékenységek elleni védelmi technológiát. A Norton Internet Security e mellett magába foglalja a Norton AntiVirus funkcióit is.

 

A termékeket a Windows XP Service Pack2 és Windows Vista felhasználói is alkalmazhatják. A Norton Add-on Pack további, opcionálisan választható megoldásokat is kínál, beleértve az antispam és parental control funkciókat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.