Hirdetés

Itt a Vivaldi böngésző bétája



|

Hamarosan újabb felnőtt versenyző lép a böngészők piacára.

Hirdetés

Az Opera Software korábbi ügyvezetője nagyjából 10 hónapja indította útjára az új Vivaldi webböngésző technikai előzetesét. Sok remek funkciója van, például az Operából ismert gyorshívó. 

Hirdetés

A Vivaldi leginkább a haladó felhasználókat célozza, hiszen részletesen testre szabható, és a gyorsgombokat is támogatja, valamint a gesztusvezérlést. Most végre megérkezett a bétája, ami már szabadon tölthető

A Vivaldi innentől kezdve támogatja többek között a kiegészítőket, a privát böngészést és a HTML5 H.264-es videók lejátszását. Igaz, hogy ezek csak a Vivaldiban újdonságok, de így már kezd felnőtt alternatívája lenni az Operának, a Chrome-nak, a Firefoxnak és az Edge-nek. 

A szoftver korábban automatikus frissítési opcióval, a nagy felbontások támogatásával és saját feladatkezelővel is frissült. 

Módosítható a felhasználói felület színe, a kezdőoldal, a fülek helyzete, a gyorsgombok, illetve vannak további szűrők és eszközök is. 

A Vivaldi állítólag egy mobilos böngészőn is gondolkozik, ez viszont csak a stabil asztali kiadás után érkezhet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.