Hirdetés

Itt a Windows 10 Insider Preview build 14251



|

Ezzel párhuzamosan a Windows 10 tegnapra pletykált javítása is megérkezett.

Hirdetés

A Microsoft tényleg alaposan felgyorsította a Redstone kódnévre hallgató következő nagy Windows 10-es frissítés előzetes buildjeinek kiadását, a múlt heti build 11107 után most megérkezett a build 14251 jelzésű változat a fast ringes tesztelőkhöz.

Hirdetés


A nagy verzióugrás komoly újdonságokat sejtet, azonban Gabe Aul blogbejegyzése alapján erről egyelőre nincs szó, bár ezen a builden elvileg már nem hasalnak el a játékok. Az ugrást az váltotta ki, hogy a vállalat munkatársai összefésülték a Windows 10 mobilos és számítógépes változatainak közös kódbázisát, ám a mobilos csapat jóval előrébb járt a buildszámok tekintetében, így a félreértések elkerülése érdekében ahhoz igazodva találták ki az egységes build 14251 jelzést. A kódok összefésülése persze remek hír, ugyanis arra utal, hogy elkészültek a OneCore rendszermag funkcionális fejlesztései, így a következő buildektől kezdődően már tényleg elkezdhetnek csorogni a Redstone látványos újításai.


Végül megemlítendő, hogy az új Redstone builddel párhuzamosan a Microsoft elérhetővé tette a stabil Windows 10-et használók számára a KB3124262 kumulatív javítást, az előzetes pletykák alapján kedd estére vártuk a patchet. A tartalma hírünk írásáig rejtély maradt, viszont a Windows 10 buildszámát biztosan 10586.71-re emelte a korábbi 10586.63-ról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.