Hirdetés

Itt az AIDA64 2.50, GeForce 600 támogatással



|

A beszédfelismerőket is listázza a program és itt a kibővített SensorPanel modul.

Hirdetés

Megjelent az AIDA64 rendszerdiagnosztikai termékcsalád 2.50-es verziója, az otthoni használatra szánt AIDA64 Extreme Edition és a vállalati felhasználók számára készült AIDA64 Business Edition egyaránt előrelépett. Az új verzió grafikonokkal és mérőórákkal egészíti ki a SensorPanel modult, a Speech API-ról is információval szolgál, támogatja a teljes nVIDIA GeForce 600 GPU családot, valamint a legújabb generációs Intel és OCZ SSD meghajtókat is.

 

Új multimédia információs oldalon listázza ki a Speech API által szolgáltatott konfigurációs adatokat. Ebben a listában a rendszer összegyűjti a hangokat és a beszédfelismerő motorokat a SAPI4 és SAPI5 interfész segítségével.

 

Az AIDA64 testre szabható hardverfigyelő moduljának révén hőmérsékletek, ventilátor fordulatszámok, feszültségek, áramerősségek, órajelek és egyéb rendszerjellemzők jeleníthetőek meg egy grafikus panelen, a Windows Asztalon. Az új 3D oszlopdiagrammok, grafikonok és mérőórák beépítésével még látványosabb SensorPanelek tervezhetők.

 

 

A 2.50-ben továbbfejlesztették a szünetmentes tápegységek és smart akkumulátorok támogatását is. A funkciók: hőmérséklet- és kapacitásfigyelés, bemeneti- és kimeneti feszültség, kimeneti áramerősség és áramterhelés mérés HID-felületű UPS eszközökön.

 

A szoftver figyeli a grafikus processzort, OpenGL és GPGPU információkat, a hőmérsékletet és a hűtőventilátort a legújabb GPU-khoz: nVIDIA GeForce GT 415, nVIDIA GeForce GT 610, nVIDIA GeForce GT 645, nVIDIA GeForce GTX 670, nVIDIA GeForce GTX 690. Crucial C400, Intel 330, OCZ Octane, OCZ Petrol, OCZ Vertex 4 SSD támogatás.

 

Az otthoni felhasználók számára a főként diagnosztikai- és sebességmérő funkciói révén népszerű Extreme Edition ajánlott mintegy tízezer forintos áron. A vállalati felhasználóknak szánt AIDA64 Business Edition hálózati menedzsment és rendszerteszt szoftver már többe kerül, egyéves követéssel 10 gépre mintegy 36 ezer forint, e felett erőteljes mennyiségi kedvezmények vannak. A Business Edition a távoli monitorozásra, beavatkozásra és riportkészítésre fókuszál, kezeli a licenceket és segíti az upgrade tervezését.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.