Hirdetés

Itt az Android 7.1.2 második bétája



|

Leginkább hibajavításokat tartalmaz, de a Nexus 6P ujjlenyomat-olvasóját végre képessé tette a gesztusvezérlésre.

Hirdetés

A Google kiadta az Android 7.1.2 második bétáját. A frissítés leginkább hibajavításokat tartalmaz, de azért azok számára is kedvez, akik a 2015-ből származó és még mindig nagyszerű Nexus 6P-t használják. 

Hirdetés

Az NPG47I build ugyanis gesztusvezérléses támogatással ruházza fel az ujjlenyomat-olvasót. Ez a funkció a Google Pixel és Pixel XL készülékein már az induláskor adott volt, és idén megérkezett a Nexus 5X-re is. 

Csak idő kérdése volt, hogy a Nexus 6P is megkapja. Az újdonságot a Beállítások > Mozdulatok menüben lehet aktiválni. A segítségével az értesítési sávot úgy is lenyithatjuk, ha az ujjlenyomat-olvasót lefelé simítjuk. Mindez egykezes használatnál segíthet sokat. 

A csomagot megkapta a Nexus 5X, a Nexus Player, a Pixel C és a Pixel, Pixel XL is. A Pixel C táblagép ráadásul a Pixel Launcherrel és az új navigációs gombokkal is frissült. Mondani sem kell, a Nexusok tulajdonosai is várnak már erre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.