Hirdetés

Itt az Android N negyedik előzetese



|

A Nexus készülékekre elérhető a negyedik fejlesztői előzetes.

Hirdetés

Az idén nyáron jelenik meg a következő Android végleges kiadása, addig pedig megérkezett a negyedik fejlesztői előzetes, illetve az API-k végleges változatai. 

Hirdetés

A fejlesztők és a bétatesztelők már elérhetik a frissítést a Google oldaláról vagy hamarosan megkapják OTA formában. 

A negyedik előzetes a Google Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6P, Nexus 9 és Pixel C készülékek mellett a Sony Xperia Z3-ra is elérhető. 

Túl sok újdonságra nem kell számítani a mostani előzetesben, és ami azt illeti, a rendszer instabil is lehet. A cél az, hogy a fejlesztők felkészíthessék az appjaikat az Android N API 24-re.

Sajnos hivatalosan még mindig nem derült ki, hogy mit jelent az N betű, de Hiroshi Lockheimer azért már elejtett néhány nyomot - vagy csak trollkodik.

Az Android N főbb újdonságai közé tartozik a többablakos mód, a gyorsabb frissítés és apptelepítés, vagy éppen a megújult gyorsbeállítási panel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.