Hirdetés

Itt az ingyenes Visual Studio Code 1.0



|

Megérkezett a Microsoft multiplatform kódszerkesztőjének első stabil kiadása.

Hirdetés

A tavalyi Microsoft BUILD fejlesztői konferencia egyik nagy meglepetése a Visual Studio Code fejlesztői eszköz bejelentése volt. A kódszerkesztő alkalmazás nem csak ingyenes és nyílt forráskódú, de a Microsoft maga készít hozzá Linux és Mac OS X kiadásokat, azaz nem csak Windows rendszereken használható.


Hirdetés


A bejelentése után tesztelhetővé is vált eszközből most megérkezett az első stabil kiadás. Az elmúlt egy évben a szoftvert körülbelül 2 millió alkalommal telepítették, 500 ezren használják aktívan, a támogatott programozási nyelvek száma 100 felé kúszott, 1000-nél is több bővítmény érhető el hozzá. A Microsoft aktívan együttműködik a Code fejlesztése iránt érdeklődő programozókkal, az elmúlt 6 hónapban az alkalmazás kódbázisába 300-nál is több külső programozó által készített patchet forgattak be az illetékesek.


A Visual Studio Code stabil és béta telepítőkészleteit innen tölthetik le az érdeklődők.


(Forrás: Ars Technica, Microsoft)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.