Hirdetés

Itt az Internet Explorer 7 beta 2



|

Megjelent a Microsoft Internet Explorer 7 böngészőjének második bétaverziója.

Hirdetés

A Microsoft bejelentése alapján a mai naptól ingyenesen letölthető a Windows XP SP2-höz készült Internet Explorer 7 böngésző második bétaverziója. A szoftver jelentősen átalakult, többek között megújult a keresés, a több webhelyen történő böngészés és a nyomtatás funkció is. Mindezek mellett érdemes kiemelni a böngésző biztonsági és adatvédelmi funkcióit is, például az ActiveX-vezérlők választható bekapcsolását, az adathalászat elleni védelmet és a böngészési előzmények törlését is.

Az Internet Explorer 7 második bétaverziója stabilabb, megbízhatóbb, és a végleges szoftver összes funkcióját tartalmazza. Továbbfejlesztett platformot nyújt a web- és alkalmazásfejlesztők részére, a jelenlegi változatra optimalizáló fejlesztők már most teljes mértékben felkészíthetik webhelyeiket a böngésző végleges verziójának támogatására.

Az Internet Explorer 7 beta 2 angol nyelvű változata a PC World letöltési oldalán elérhető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.