Hirdetés

Itt az iOS 9.2.1



|

Igazából csak hibajavításokat tartalmaz, az újdonságok az iOS 9.3-ban lesznek.

Hirdetés

Az Apple elérhetővé tette az iOS 9.2.1-es frissítését az iPhone-ok és az iPadek tulajdonosai számára. Leginkább karbantartásról van szó. 

Hirdetés

Az új build igazából csak hibajavításokat és biztonsági foltozásokat tartalmaz. Kiiktat egy olyan problémát is, ami megakadályozta az üzleti felhasználókat abban, hogy MDM használatával telepítsenek appokat. 

Az iOS 9.2.1 megjelenése előtt két bétát kaptak tesztelésre a fejlesztők. 

Az igazi és látványos újdonságokat az iOS 9.3-ban kapják meg az almás felhasználók. Ebben lesz a Night Shift is, ami szemkímélés céljából a napszaknak megfelelően képes változtatni a képernyő színhőmérsékletét, kiiktatva a bántó kék fényt. Ettől az éjszakai kütyüzés mellett is könnyebb és jobb lesz aludni. 

Szintén újdonság lesz a jelszóval vagy ujjlenyomattal védhető jegyzet és emlékeztető. Bónusz, hogy egy iPhone-hoz több iWatch-ot is lehet majd párosítani. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.