Hirdetés

Itt az Oracle Linux 7



|

10 éves jövő elé néz az Oracle ingyenes Linux-rendszere.

Hirdetés

Az Oracle kiadta a legújabb Linux-rendszerét, az Oracle Linux 7-et. A legfrissebb kiadású OS számos funkcióval gazdagodott, amelyek között megtalálható az XFS, a Btrfs, az LXC-k, a Dtrace, a Ksplice, a Xen fejlesztései, valamint a fejlesztő Unbreakable Enterprise Kerneljének a hármas kiadása. 

Hirdetés

A vállalat ügyvezetője, Larry Ellison két hete dicsekedett el azzal az állítással, hogy a szervereik gyakorlatilag érinthetetlenek. Nem szabad persze elfelejteni azt sem, hogy éppen azelőtt foltoztak be 36 sérülékenységet a Java platformjukon. 

Az Oracle Linux 7 szabadon és ingyenes tölthető le és terjeszthető, frissítésekkel és biztonsági javításokkal megtámogatva az Oracle Yum szervereiről. A rendszert 10 éves élettartamúra tervezték, de természetesen fizetős támogatást is lehet kérni az Oracle-től, ebben az esetben élettartam-támogatást is nyújtanak az operációs rendszer mellé. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.