Hirdetés

Itt az új DivX-lejátszó Symbianra



|

A napokban letölthetővé vált a hivatalos szoftver 1.0-ás verziója.

Hirdetés

Érdekes, hogy a DivX formátumról mostanában meglehetősen keveset lehet hallani: bár a népszerűsége cseppet sem csökkent, már nem övezi már akkora felhajtás, mint az évtized közepén. Ettől függetlenül a csiszolgatása napjainkban is folyik, jelen pillanatban a 7-es verziónál tart az algoritmus.

 

 

DivX-lejátszó (Symbian 9.1 UIQ 3.0)


Szintén keveseknek újdonság, hogy okostelefonokon is lehet DivX-formátumú videókat nézni, sok készülékre már gyárilag feltelepítik a kodeket. Ez alól kivételt jelentenek a Nokia jelenleg piacon lévő mobiljai, amelyekre külön kell beszerezni a lejátszót.


A jó hír, hogy hosszúra nyúlt csend után végre újabb verzió látott napvilágot a szoftverből, amely elvileg az összes Symbian S60 3rd és 5th Edition alapú készülékkel kompatibilis - bár a tapasztalatok szerint 600 kilobites bitráta felett még a legerősebb finn mobilokon is szaggatnak a videók, erre konvertáláskor figyelni kell. A letöltési oldal itt található, ráadásul még elérhetőek a régi Symbian UIQ 3-mas, és Windows Mobile 5/6-os verziók is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.