Hirdetés

Itt vannak az új AMD és NVIDIA driverek



|

Tölthető a Radeon Software Crimson Edition 16.11.4 és a GeForce 375.95 Hotfix driver.

Hirdetés

Az AMD elérhetővé tette a Radeon videokártyákhoz írt legújabb meghajtóprogramját, a Radeon Software Crimson Edition 16.11.4-et. 

Hirdetés

A 16.11.4-es kiadás optimalizációkat tartalmaz a Sid Meier's Civilization VI-hoz. Ezen felül kisebb vizuális problémákat is orvosol a Titanfall 2-ben, amelyek a Radeon R9 Fury videokártyáknál jelentkeznek. 

A driver egy visszajátszási hibát is kijavít, ami a böngészőket és a H.264-et érinti. Ez akkor jelentkezett, amikor a háttérben a GPU más tartalmat is renderelt, akár egy játékhoz. 

A Radeon Software Crimson Edition 16.11.4 ide kattintva tölthető. 

Az NVIDIA eközben ugyancsak kiadott egy új drivert, ez a legutóbbi csomag javítása. Ebben már orvosolták a túlhajtott Pascal videokártyák alacsony memória-órajelét. Természetesen a hotfix mindent tartalmaz, ami az előző csomagban volt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.