Hirdetés

Új Microsoft reklámhadjárat az Apple ellen



|

A redmondi vállalat ezúttal azért támadja az Apple-t, mert nem kínálnak beépített Blu-ray-támogatást.

Hirdetés

A Microsoft legújabb reklámja animációs formában készült, és újból az Apple ellen indít háborút. Ezúttal az okkal kapcsolatban néhány Apple-felhasználó is egyetérthet, ugyanis a Microsoft ezúttal azért kritizálja az Apple-t, mert az nem támogatja a Blu-ray-t.

 

 

A reklámban egy repülőgépen két notebook indul hosszú útra, egymás mellett ülve. Amikor a PC elkezd egy Blu-ray-filmet nézni - az Avatart - , a mellette lévő Mac udvariasan megkérdezi, hogy mi is az. A PC azt válaszolja, hogy ez Blu-ray, és beépített. Természetesen ezzel azt sugallja a Microsoft, hogy a Mac nem támogatja a Blu-ray-lemezek olvasását, és a lehetőség nem "beépített".

 

Ennyiben azonban nem merült ki a Microsoft reklámfogása. Az "I'm a PC" kampány idején több pletyka is szárnyra kapott arról, hogy a Microsoft a videóihoz Apple hardvereket használt. Azért, hogy nehogy egy újabb hasonló szó-beszéd induljon útjára, a videó végén a Microsoft közli, nem használtak Mac-et a videó készítéséhez. Az ünnepek közeledtével várhatóan további érdekes marketingküzdelem kibontakozása várható a Microsoft és az Apple között. Videó:

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.