Hirdetés

Új Skype, már konferencia-videóbeszélgetéssel



|

Megérkezett a Skype 5.0 bétája, amely egyelőre csak Windows-ra elérhető, és már egyszerre négy ember is videótelefonálhat egymással.

Hirdetés

A Mac-és Linux-felhasználóknak egyelőre várniuk kell, azonban a Windows operációs rendszert használók örülhetnek, ugyanis ők már feltelepíthetik a Skype legújabb verzióját, az 5.0-ás változat bétáját.

 

Ebbe a verzióba már belekerült a várva-várt újdonság, a csoportos videóhívás, aminek hála már konferenciabeszélgetéseket is tarthatunk, ugyanis egyszerre négyen videóbeszélgethetünk ismerőseinkkel.

 

Aki úgy érzi, hogy vállalkozó szellemű, és szívesen kipróbálná a Skype legújabb változatát, immáron a csoportos videóhívás funkcióval, az szabadon letöltheti a szoftvert a fejlesztő weboldaláról. A program egyelőre csak bétaállapotú! Az 5.0 bétája innen érhető el, csak Windowsra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.