Hirdetés

Játéktipp hétvégére: Atari Internet Explorerrel



|

Az Atari és a Microsoft együttműködésének köszönhetően ezentúl az interneten is élvezhetjük a számítástechnika hőskorának játékait.

Hirdetés

A redmondi szoftvercég ugyanis elindította az Atari Arcade portált, amelyen a HTML5-ben újraírt játékok friss grafikával, új funkciókkal és játékmenettel érhetők el a látogatók számára, integrálva a legnépszerűbb közösségi oldalakkal, a Facebookkal és a Twitterrel. Az Atari Arcade Internet Explorerre optimalizált, de természetesen jól működik más böngészőkön is. A Microsoft alkalmazásával azonban a reklámoktól mentes játék is garantált a minél élvezetesebb játékélmény érdekében.

 



Így olyan klasszikusokat eleveníthetünk fel, mint az Asteroids, Pong, Lunar Lander, Missile Command, Centipede. Néhány játék új grafikai felületet és frissített játékmenetet kapott: a felhasználók most már egymás ellen is tudnak játszani, valós időben, magas pontszámokért például olyan kedvelt játékokat, mint a Breakout és a Combat.

Az Atari új platformján a fejlesztők hozzáférhetnek a Create.js csomaghoz, amely egy fejlesztői eszköztár a böngészőkön és eszközökön átívelő HTML5 játék és médiatartalmak fejlesztéshez. Ez az ajánlat egy olyan platformot biztosít a fejlesztőknek amelyen publikálhatják és pénzzé tehetik játékaikat, kihasználva olyan funkciókat, mint a Facebook-integráció.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.