Hirdetés

Jelentős frissítés a Windows 8-hoz



|

A Microsoft ezúttal nem a kiadás után gyűjti szervizcsomagba az első nagyobb frissítéseket.

Hirdetés

A Windows 8 formális megjelenése előtt a Microsoft új frissítést adott - a már ismerteken felül - ki az operációs rendszerhez. A csomag az OS teljesítményén, energiagazdálkodásán, médialejátszási képességein és a kompatibilitásán is javít.

 

A frissítés a Windows Update szolgáltatáson keresztül érkezik meg azokhoz, akik a rendszer egy korábbi verzióját használják. A redmondiak nem csak az új alkalmazások és a Start képernyő teljesítményjavulását, de a hosszabb akku-üzemidőt is ígérik. Ezen felül a driverekkel szembeni kompatibilitás és a multimédiás tartalmak lejátszása is gördülékenyebbé válik.

 

Steven Sinofsky szerint a mostani változtatások alapesetben egy szervizcsomagban szoktak megjelenni. A Microsoft most azért tudta az RTM változat után, de még az első szervizcsomag érkezte előtt elérhetővé tenni ezeket a frissítéseket, mert sokat fejlesztettek a tesztelési eljárásaikon és eszközeiken.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.