Hirdetés

Jing: Camtasia online, ingyen



|

A TechSmith elkészítette népszerű képernyőtartalom-rögzítő alkalmazásainak egybegyúrt, közösségi változatát. Érdemes megismernünk!

Hirdetés

A Jing program egy gombnyomással előhívható, eldönthetjük, hogy a képernyőt, esetleg annak csupán egy tetszőleges részét képként vagy videóként akarjuk-e rögzíteni: előbbi esetben elláthatjuk feliratokkal, nyilakkal, keretekkel, kiemelésekkel. 

 

top_jing.jpg

 

Egy újabb kattintás, és az elkészült anyag feltöltődik a cég médiamegosztó helyére, mi pedig kapunk a vágólapra egy webcímet, amelyet máris elküldhetünk az összes ismerősünknek, akik azonnal láthatják az általunk készített képet vagy videót. Macintoshhoz és Windowshoz külön elérhető, teljesen ingyenes. Apró szépséghiba, hogy Windows esetén .NET 3.0 kell a futtatásához.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.