Hirdetés

John’s Background Switcher – cseréljünk hátteret!



|

Az internet telis-tele van szebbnél szebb képekkel – különösen azok tudják ezt jól, akik szeretnek háttérképet beállítani a Windowsban, és ezeket a weben barangolva gyűjtik össze.

Hirdetés

A John’s Background Switcher egy jópofa ingyenes program, amely megadott időközönként magától cserélgeti a Windows háttérképét – ilyenből azonban akad több tucat. Ami különlegessé teszi, hogy képes ismert fényképmegosztó vagy keresőoldalakról (Flickr, Picasa, Lolcats, Yahoo stb.) képeket halászni többféle szempont szerint, és azokat használni háttérképként a rendszerünkben.

 

 

top_jbs.png

 

 

Ráadásul többféle megjelenítési módot kínál, így kívánságra több fotóból álló montázst vagy mozaikot is készít, sőt, ha több monitorunk van, azokra külön-külön is tud hátteret varázsolni. A legutóbbi verzió már RSS-t is kezel, így szinte valamennyi olyan weboldal használható forrásként, ami képekkel foglalkozik és van RSS-szolgáltatása (gondoljunk a fotóblogokra például).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.