Hirdetés

Jön a Google Now az asztali Chrome-ba



|

Az alfa verzióban már kipróbálható az integráció.

Hirdetés

A Google böngészőjének pár nappal ezelőtt kiadott változatával egyelőre nem univerzálisan elégedettek a felhasználók, azonban az elkövetkező hónapokban a hibáinak remélt foltozása mellett garantáltan legalább egy komoly funkcionális újdonságra is számíthatnak a mellette kitartók.

Hirdetés


A Google Operating System blog beszámolója alapján a böngésző 34-es verziójának alfa kiadása Google Now integrációval bővült, így akik Androidon használják a keresőcég asszisztensét, azok előreláthatóan ezen változattól kezdve asztali értesítések formájában is megkapják a szokásos üzeneteiket.


Az érdeklődők saját felelősségre innen tölthetik le a böngésző alfa verzióját, amely elindítása után az integráció teszteléséhez a chrome://flags lapon manuálisan kell bekapcsolniuk a „Google Asszisztens” opciót. A fejlesztés alatt álló funkcionalitás jelenleg Windows, Mac OS X és Chrome OS rendszereken működik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.