Hirdetés

Jön a Mozilla Firefox 3



|

A következő főváltozatot júliusra időzítik, de vajon mi lesz benne?

Hirdetés

Havi rendszerességgel ütemezve bocsátják ki az alfa verziókat, jelentette ki egy fórumon a cég vezető szoftvermérnöke. Az ütemterv tehát három új előzetes, alfa változatot jelöl, melyek rendre április, május és június hónapok végéhez közeledve jelennek majd meg. (A legutóbbi alfa március 27-én jött ki.). A minden új funkciót tartalmazó Beta 1 kiadás ezután, július 31-ével pottyan majd a tesztelők ölébe.

 

Az új böngésző – melyet jelenleg világszerte a felhasználók 11%-a használ – az év utolsó negyedére nyerheti el végleges formáját. Teljesen új bookmark (kedvencek) rendszert és azonosság kezelést tartalmaz majd és támogatni fogja az off-line (kapcsolat nélküli) web alapú alkalmazások működését.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.