Hirdetés

Jön a Thunderbird 3



|

A legújabb változat naptárt és fejlett keresési lehetőségeket ígér.

Hirdetés

A Firefox mellett méltatlanul kevés figyelmet kap a Mozilla alapítvány másik ingyenes programja, a Thunderbird levelező. Pedig a böngésző mellett folyamatosan folyik a fejlesztése és még idén megjelenik a 3-as változat, amelyről már korábban hírt adtunk.

 

Ennek kétségkívül legnagyobb újítása a beépített naptár, amely egyébként már most elérhető a levelezőhöz külön letölthető kiegészítő formájában, Lightning néven. További újítás a fejlett kereső-funkció, amely egyszerre képes keresni az üzenetek, a címjegyzék és a naptárbejegyzések között. Emellett valószínűleg meg fogja kapni a Firefox 3 adathalászat elleni védelmét is.

 

 

thunder.jpg

 

 

A fejlesztők szerint valamikor még idén meg fog jelenni a program, de körülbelül három hónap múlva már érkezik az első publikus bétaverzió, amelynek segítségével már kipróbálhatjuk az alkalmazás képességeit.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.