Hirdetés

Jön az Adobe Media Player!



|

Könnyebb lesz a videotartalmak terjesztése, megtekintése és értékesítése.

Hirdetés

A gyorsan letölthető Adobe Media Player a nézők és a tartalomszolgáltatók számára is hoz újdonságokat. A felhasználók az Adobe Media Playerrel a Flash-video formátum jobb minőségű lejátszását, a videók letöltését és kapcsolat nélküli megtekintését, érdekes, új műsorok felfedezésének lehetőségét, teljes képernyős lejátszását, egykattintásos nézői osztályozását és a hatékony Favorites szolgáltatását élvezhetik, amely automatikusan letölti a kedvenc TV-műsorok vagy videó podcastok új epizódjait. A lejátszó platformfüggetlen, nyílt szabványokra épül, mint amilyen az RSS és a SMIL is, és azt a nagyon várt lehetőséget kínálja, hogy a web legnépszerűbb videóformátumát böngésző nélkül is le tudják játszani.

 

A tartalomkiadók számára az Adobe Media Player jobb lehetőségeket biztosít a videótartalmak kiadásához, értékesítéséhez, márkaépítéséhez, nyomon követéséhez és levédéséhez. Többféle videószolgáltatási lehetőséget biztosít a hálózatban vagy hálózat nélkül történő kiváló minőségű lejátszáshoz, mint amilyen például az élő adás, a progresszív letöltés, és a csak letöltés utáni lejátszás. Az Adobe Media Player az értékesítési és márkaépítési lehetőségek szélesebb választékát teszi lehetővé, ideértve a nézőcentrikus dinamikus hirdetést és azt, hogy a lejátszó látványát menet közben, az aktuálisan lejátszott tartalom márkájához vagy témájához illően lehet testre szabni.

 

A technológia szabványos eszköztárat biztosít a tartalomkiadók számára, amellyel különféle új hirdetési formátumokat terjeszthetnek, és engedély alapú analitikai adatokat állíthatnak össze hálózatban vagy hálózat nélkül, hogy jobban megismerjék a közönségüket. A dokumentum-védelmi technológiában az Adobe nagy múltjára építő lejátszó a tervek szerint számos védelmi lehetőséget, így például adás titkosítást, tartalom sértetlenség védelmet és személyazonosság alapú védelmet kínál a tartalomkiadók számára.

 

Az Adobe Media Playert az Adobe közelmúltban bejelentett Apollo kódnevű alkalmazás-futtatójával fejlesztik, amely a tartalomkiadókat és a webfejlesztőket segíti abban, hogy sokoldalú internetes alkalmazásokat fejlesszenek és telepítsenek a munkaállomásokra olyan technológiák felhasználásával, mint a Flash, a PDF és a HTML. A tervek szerint az Adobe Media Player bétáját 2007. folyamán ingyenesen le lehet majd tölteni az Adobe honlapjáról, a végleges változatot pedig várhatóan az év végén az Adobe-tól és a média- és a technológiai partnerek széles körétől lehet majd beszerezni.

 

Az Akamai és az Adobe együttműködése lehetővé teszi, hogy a világ vezető mediavállalatai a Flash Playeren keresztül a közönség számára egyenletesen kiváló minőségben szolgáltassanak videóélményeket” - mondja Paul Sagan, az Akamai elnöke és vezérigazgatója. „Lelkesen támogatjuk ezt a legújabb kezdeményezést, amely egyszerűbbé teszi majd közös ügyfeleink számára az Adobe Flash alapú videó széles körű terjesztését.”

 

Az Adobe Flash megreformálta az interneten a videótartalmak terjesztését, az Adobe Media Player pedig erre a vezető pozícióra épít” - mondja Bruce Chizen, az Adobe vezérigazgatója. „A NAB remek hely arra, hogy bemutassuk azokat az új lehetőségeket, amelyekkel az Adobe az év hátralévő részében jelenik meg a piacon, amint kidolgoztuk azt a technológiai portfóliót, amely új fejlődést hoz majd az internetes videó műsorkészítésben, lejátszásban és kereskedelemben.”

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.