Hirdetés

Jön az LG okostévéire a Google Play Filmek



|

A hazai fogyasztók számára is hasznos lehet a funkció.

Hirdetés

A Google legnagyobb bánatára a tévégyártók továbbra sem lelkesednek az Android TV operációs rendszerért, helyette inkább saját szoftvereket futtatnak a termékeiken. A jelek szerint a helyzet mára megpuhította a keresőcéget, az üzleti érdekeinek további sérülését megelőzendő a Google inkább hajlandó némi mozgásteret biztosítani a hajthatatlan gyártók számára.

Hirdetés


Az LG bejelentette, hogy a WebOS és NetCast 4.0 / 4.5 szoftvert futtató okostévéin hamarosan elérhetővé fog válni a Google Play Filmek, így a weben és androidos eszközökön megszokott szolgáltatást is használhatják majd a megfelelő okostévékkel rendelkező ügyfelek. A Play Filmekben sorozatokat és filmeket lehet kölcsönözni, vásárolni.


A tájékoztatás szerint a szoftverfrissítés november folyamán első körben az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában és Ausztráliában válik majd telepíthetővé, majd az utána következő - nem firtatott hosszúságú - időszakban további 100 országban is megjelenik majd.


(Forrás: Android Central)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.