Hirdetés

Jönnek a 360 fokos videók a YouTube-ra



|

Akár élőben is lehetne nézni a 360 fokos videókat.

Hirdetés

A YouTube-on egyébként is felfoghatatlan mennyiségű tartalom van, de a kínálat folyamatosan bővül, mint nemrég kiderült, például VR-tartalmakkal. Ha ez nem lenne elég, akkor jöhetnek az élő, 360 fokos videók is. 

Hirdetés

A BuzzFeed úgy tudja, hogy a YouTube első emberei a 360 fokban működő kamerák gyártóival találkoznak, és a videók zökkenőmentes közzétételéről egyeztetnek, akár élőben is. 

A megoldandó problémák közé tartozik a képek összeillesztése: a külön képeket egy 360 fokosba egy háttérszoftver rakja össze. Hasonló a Google Photo Sphere technológiája is az alap androidos fényképezőappban. 

A tavalyi Google I/O-n egyébként már feltűnt egy olyan GoPro kamera, amit a két cég együtt fejlesztett, és képes volt 360 fokban videót streamelni. 

Azt egyelőre nem tudni, hogy csak simán a Google szoftvere jut el még több eszközre vagy pedig hivatalos partnereket keresnek, minőségi tartalmakkal. Ami biztos, hogy közelednek az élő, 360 fokos videók a YouTube-ra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.