Hirdetés

Jönnek a hangutasításra bekapcsolható PC-k



|

Kíváncsiak vagyunk, hogy mennyire lesz népszerű a hallgatózó Cortana.

Hirdetés

Az Xbox One konzol bejelentésének idején a Microsoft örömmel újságolta, hogy akár egyetlen hangutasítással is bekapcsolható a játékkonzol. Nem aratott osztatlan sikert az ötlet, vagy legalábbis a fogyasztók egy hangos táborának nagyon nem tetszett, hogy a Kinecten keresztül a következő konzoljuk folyamatosan hallgatózik majd a nappaliban vagy hálószobában. Végül nem csak a hallgatózás lett opcionális, de maga a Kinect használata is.

Hirdetés


Jön a második kör. A redmondi vállalat az Intel Developer Forumon bejelentette, hogy a Skylake processzorok egy új DSP-jének köszönhetően már a Windows 10-es számítógépeket is be lehet kapcsolni egyetlen hangutasítással. Csupán annyit kell mondani a PC mikrofonjának hatótávolságán belül, hogy "Hey, Cortana", vagy "Cortana, wake up".


Nektek tetszik az ötlet, vagy zsigerből feszültek lesztek az efféle funkcióktól?


(Forrás: Windows Central)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.