Hirdetés

Jönnek a HTC-appok az Android-telefonokra



|

A tajvani gyártó ezen a héten mutatja be a Zoe más gyártók készülékein is használható bétáját.

Hirdetés

A HTC pár hónappal ezelőtt jelentette be, hogy szeretné széles körben elérhetővé tenni több népszerű, jelenleg csak saját készülékein futó alkalmazását, köztük a BlinkFeedet és a Zoe kamerappot is.

Hirdetés

A Recode híre szerint a tajvaniak azon melegében bele is kezdtek a fejlesztésbe: első, más androidos gyártók készülékein is használható alkalmazásuk, a Zoe betáját ezen a héten töltik fel a Google Play Store-ba.

A weboldal értesüléseit Drew Bamford, a HTC legfontosabb appjait fejlesztő Creative Labs divízió vezetője is megerősítette. Mint mondta, első körben a Samsung, az LG és a Sony telefonjaira lesznek letölthetők a kiválasztott applikációk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.