Hirdetés

Jönnek a klasszikus programok a Windows Áruházba



|

Úgy tűnik az első efféle alkalmazás a Rise of the Tomb Raider lesz.

Hirdetés

Jelen pillanatban a Windows 10 beépített áruházából csak modern alkalmazások érhetőek el, legyenek azok Windows 8.x-hez készültek vagy univerzálisak. Természetesen sosem volt titok, hogy a Microsoft szeretné megoldani a klasszikus "asztali" alkalmazások Áruházon keresztüli terjesztését, a szoftverfejlesztők még májusban kaptak némi információk a részletek kapcsán.

Hirdetés


A jelek szerint most már tényleg küszöbön van az asztali alkalmazások áruházas terjesztése, ugyanis a Windows Store hivatalos Twitter-csatornája szerint hamarosan elérhetővé válik a bolton keresztül a jelenleg Xbox-exkluzivitást élvező Rise of the Tomb Raider. A nagy kritikai sikert aratott játék néhány napja a Steamen is listázásra került, valamikor januárban válik majd elérhetővé a PC-s változata.


A Rise of the Tomb Raider kapcsán több érdekes kérdés is felmerült: az Xboxra kiadott verziójával már rendelkezők játszhatnak-e ingyen a PC-s változattal, továbbá támogatottak-e felhős mentések és achievementek az Xbox-alkalmazáson keresztül.


(Forrás: WinBeta)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.