Hirdetés

Jönnek a promókódok a Play Áruházba



|

A fizetős appok mellett az in-app-vásárlásokkor is használhatóak lesznek.

Hirdetés

Régóta kérik a fejlesztők, a Google pedig most végre elhozta a promóciós kódokat Androidra. Ezeket kedvezményes ajánlatokhoz lehet majd felhasználni a fizetős appoknál és az in-app-vásárlásoknál. 

Hirdetés

Van azért néhány korlátozás a promókódokkal kapcsolatban. Egy fejlesztő például maximum 500 ilyet adhat ki negyedévente, legyen szó alkalmazáson belüli vagy app jellegű vásárlásról és kedvezményről. 

Ha valaki nem kreál 500 kódot egy negyedév alatt, a fennmaradóakat nem viheti át a következő három hónapra. 

Azt a fejlesztők határozhatják meg, hogy egy kód meddig érvényes, azonban a maximális időtartam egy év. Az androidos felhasználók a lejárati dátumig tudják majd beváltani a kódokat. 

A promókódoknak azért is örülnek a fejlesztők, mert ez a mód remek lehetőség az árbevétel és az érdeklődés növelésére. A felhasználó azt hiszi, hogy valóban kedvezményhez jut, a kód megadása és a kedvezmény látványa mindig plusz érzést ad. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.