Hirdetés

Jönnek a reklámok az Apple alkalmazásboltjába



|

Október 5-től jelennek meg a reklámok az Apple App Store-ban.

Hirdetés

Október 5. után amikor valaki rákeres egy alkalmazásra az Apple App Store-jában, akkor már más appokhoz tartozó hirdetéseket lát majd

Hirdetés

Mindez a Search Ads programnak a része, amelyet néhány hónapja már béta állapotban tesztel az Apple. Most végleges formájában érkezik meg az iPhone-okra és az iPadekre. A hirdetés a keresési lista élén jelenik meg, és kék jelzést kap. 

Mindez lehetőséget ad a fejlesztőknek arra, hogy könnyen észrevetessék magukat. A reklámokkal gyorsan megmutathatják magukat, ha egy felhasználó valamilyen hasonló appra keres rá. 

Az Apple szerint nem kell attól tartani, hogy egy tonna reklám árasztja el az alkalmazásboltot. A hirdetések csak akkor jelennek meg, ha kapcsolódnak a felhasználó kereséséhez, attól teljesen függetlenül, hogy mennyit fizet értük egy-egy fejlesztő. 

Az Apple egy ideje takarítja az App Store kínálatának elavult részeit, azonban az alkalmazásbolt használatát kevésbé teszi zökkenőmentessé, ha reklámok jelennek meg. Mivel a Google és a Facebook egy ideje már használ reklámokat a szoftvereiben, ezért valószínűleg az Apple is kiaknázza a lehetőségeket a jövőben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.