Hirdetés

Joomla!Nap október 21-én



|

Találkozó a magyar Joomla!-felhasználóknak.

Hirdetés

joomlanap5.gif
A PHP/MySQL alapú portálmotor és keretrendszer kezelőfelületét ezidáig 50 nyelvre fordították le, és a világ számos országában - természetesen Magyarországon is - helyi támogató csoportok szerveződtek. Ezek fórumaiban anyanyelvükön kaphatnak segítséget a felhasználók, ha elakadtak a rendszer használatában.

 

A nemzeti közösségek évente egy alkalommal Joomla!Day néven találkozókat szerveznek. Az ország különböző pontjairól az esemény helyszínére utazó felhasználók amellett, hogy érdekes előadásokat hallgathatnak a CMS használatáról, a fórumokban szerzett virtuális ismeretségeket igazi emberi kapcsolatokká alakíthatják.

 

A magyar Joomla!Day, vagyis a Joomla!Nap október 21-én, vasárnap kerül megrendezésre Budapesten, a Hotel Flandria különtermében. A délelőtt 10 órakor kezdődő és este 6 óráig tartó rendezvény résztvevői többek közt elsajátíthatják a localhostos fejlesztés alapjait, megtudhatják, mire ügyeljenek, hogy biztonságos legyen a webhelyük, valamint megismerkedhetnek a rövidesen megjelenő Joomla! 1.5 újdonságaival. Jelentkezni az esemény webhelyén lehet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.