Hirdetés

Jövő ősszel jöhet a Windows 9?



|

Határozottan nem a Blue frissítésről van szó.

Hirdetés

Hónapok óta érkeznek a pletykák a Microsoft idén nyár végén vagy ősszel kiadásra kerülő Blue frissítéséről. A szoftver elméletileg egy funkcionalitásbeli, látható újdonságokat hozó „szervizcsomag” lesz, amellyel a Windows 8 legégetőbb problémáit kívánja majd foltozni a vállalat.


A Windows 8-ról annak idején rendre helytálló információkat kiszivárogtatott Win8China portál most újabb érdekes híreszteléssel állt elő, ugyanis az információik szerint a Windows 9 elvileg 2014 novemberében jelenhet meg, jövő januárban ráadásul a Microsoft újból bevetheti a nyílt bétás tesztelési módszert.


A Windows 9 várható újításairól egyelőre nem sokat tudni, elméletileg az érintésvezérlésen akarnak csiszolni a redmondiak, plusz a hagyományos felület is metrósabbá válhat. A pletykált kiadási ütemterv látszólag alátámasztja az évenkénti kiadási ciklusra való átállást: a Blue lehetne a Windows „8.5”, rá egy évvel pedig máris érkezhetne a 9-es főverzió. Természetesen érdemes fenntartásokkal kezelni a híresztelést, más forrás egyelőre nem erősítette meg az információt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.