Hirdetés

Június elején jön a Windows 8 RC változata



|

Steven Sinofsky egy japán fejlesztői konferencián leplezte le az időpontot.

Hirdetés

A Japánban tegnap megkezdődött Windows Developer Days konferencia nyitó előadásán Steven Sinofsky, a redmondi szoftvercég Windows divíziójának elnöke bejelentette, hogy a Windows 8 kiadásra jelölt változata Release Preview néven június első hetében válik majd letölthetővé.


A február 29-én kiadott bétát váltó friss build végfelhasználói szempontból elvileg kevés látható újdonsággal fog szolgálni, egyes pletykák szerint a Microsoft munkatársai már csak apró simításokkal végeztek/végeznek a Metro felhasználói felületen, a komolyabb változtatások – hibajavítások és optimalizációk képében – a motorháztető alatt bújnak majd meg.


A jelenlegi pletykák szerint a Windows 8 végleges változata októberben landolhat a boltok polcain, karácsony előtt pedig az új számítógépek mellett világszerte akár 32 különféle ezen operációs rendszerrel szerelt táblagép is piacra kerülhet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.