Hirdetés

Kaspersky termékek magyarul



|

Végre magyarul is elérhetők a híres antivírus termékek

Hirdetés

png" class=”center”>

A régóta várt magyarítás most megérkezett, igaz csak a két legfontosabb munkaállomás termék, a Kaspersky Internet Security 6 és a Kaspersky Anti-Virus 6 esetében. A magyarítások teljes körűek, azaz mind a programokra, mind azok súgóira és dokumentációira kiterjednek. Mivel mindkét program gondos beállításokat igényel a teljes körű védelem megvalósításának érdekében, a magyar felülettel nem csak hogy újabb felhasználókat szerezhet itthon a Kaspersky Lab, de a régebbiek is nagyobb biztonságban tudhatják magukat az új felület használatakor.

A Kaspersky Internet Security 6 és a Kaspersky Anti-Virus 6 magyar verziói már most is letölthetők, a régebbi, licenc-kulccsal rendelkező felhasználók frissítésként, az érdeklődők próbaverzióként használhatják őket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.