Hirdetés

Kaszát kapott a Mailbox és Carousel



|

A felhőtárhelyének fejlesztésére kíván koncentrálni a Dropbox.

Hirdetés

Ugyan a Dropbox elsősorban mindig is a felhő alapú tárhelyéről volt ismert, ám 2013-ban a népszerű Mailbox levelezőkliens felvásárlásával, tavaly pedig a Carousel fotórendező szoftverének bemutatásával megpróbálta szélesíteni az akció rádiuszát. Ugyan mindkét alkalmazás többnyire pozitív kritikákat kapott, ám az elmúlt hónapokban nem sok minden történt a házuk táján, most pedig hivatalossá vált a nyugdíjazásuk.

Hirdetés


A Dropbox tájékoztatása szerint a vállalat fejlesztői csapatának első számú prioritását mostantól a felhőtárhely közösségi szerkesztéssel kapcsolatos funkcionalitásainak implementálása jelenti majd, ezek segítségével egyszerűbbé kívánják tenni a cégeken belüli munkát és kommunikációt.


A Mailbox 2016. február 26-tól kezdve válik elérhetetlenné, ekkor törlődnek majd a felhőben tárolt beállításai is. A Gmail vagy iCloud levelezőkben lévő e-maileket természetesen nem bántja majd az e-mail kliens, plusz a használatáért kapott 1 GB ingyen felhőtárhelyet sem veszíti el senki. A Carousel 2016. március 31-én vonul nyugdíjba, a felhőbe mentett fotók fent maradnak a felhasználók Dropbox-fiókjaiban.


(Forrás: The Verge)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.