Hirdetés

Kedden nyugdíjazzák a Firefox 3.6-ot



|

A várhatóan júniusban érkező 13-as főverzió pedig már nem fut majd Windows 2000 alatt.

Hirdetés

Két elsősorban vállalati felhasználókat érintő hír is érkezett nemrég a Mozilla háza tájáról, a fontosabbik talán a 2010 februárjában kiadott Firefox 3.6 támogatásának jövő kedden (április 24-én) történő beszüntetése - az eddig kiváró rendszergazdák a jövőbeli biztonsági foltozások híján kénytelenek lesznek sürgősen frissíteni a munkaállomásokon futó böngészőket.


A következő kisebb felfordulást a várhatóan júniusban megérkező Firefox 13 okozhatja, hiszen a Mozilla ezen verziótól kezdve meg fogja szüntetni a Windows 2000 operációs rendszer támogatását, a böngésző futtatásához onnantól kezdve legalább második szervizcsomaggal ellátott Windows XP szükségeltetik majd.


A Mozilla szerint utóbbi lépés minden Windows-os felhasználó előnyére fog válni, hiszen a redmondiak régi rendszerének mellőzése jóval modernebb környezetben történő fordítást tesz majd lehetővé, amely már önmagában jelentős pozitív kihatással lesz a böngésző teljesítményére.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.