Hirdetés

Kedvcsináló videón a 3DMark Time Spy



|

Teljesen DirectX 12-es motor hajtja a Fire Strike utódját.

Hirdetés

Örülhetnek a jól bevált szintetikus mérések nézegetésébe beleunt tesztelők és gamerek, ugyanis a Futuremark tájékoztatása szerint a nagyon közeli jövőben elérhetővé válik a csúcskategóriás grafikus kártyák megizzasztására tervezett Time Spy. A megcélzott felhasználási terület tekintetében a Fire Strike utódjáról van szó.


Hirdetés


Részben ennek örömére, részben pedig a Steam nyári vásár alkalmából 80 százalékkal leárazott 3DMark reklámozására a vállalat most kiadott egy kedvcsináló előzetes videót a mérésről. A Futuremark szerint a Time Spy alatt egy teljesen DirectX 12-es motor dolgozik, az aszinkron compute előnyeit is kihasználó teszt az explicit multiadapter funkciót is támogatja. A DirectX 12 használatából fakadóan a mérőprogram csak Windows 10-en futtatható.



(Forrás: Windows Central)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.