Hirdetés

Kegyetlen iramot diktálnak a Corsair NVMe SSD-i



|

Papíron már kaphatóak is a Force Series MP500 meghajtók.

Hirdetés

A Corsair bemutatta a valaha gyártott leggyorsabb háttértárait. Az NVMe adatátviteli protokollt és M.2 foglalatot használó Force Series MP500 SSD-ket a maximális sebességre éhező játékosoknak ajánlja a vállalat, de persze a vásárlók egyéb felhasználás esetén is az űrkorszakban érzik majd magukat a teljesítményüktől.


Hirdetés


A Phison PS5007-E7 vezérlőt használó termékcsalád háromféle kapacitásban vált elérhetővé: 120, 240, és 480 GB-os modellek közül válogathatnak az érdeklődők. A CDM mérőprogram szerint a legkisebb kapacitású meghajtó 2400 MB/s és 1400 MB/s maximális olvasási- és írási sebességgel rendelkezik, míg a nagyobb testvérei esetében 2800 MB/s olvasási és 1500 MB/s írási tempóra lehet számítani.



Persze nem kimondottan olcsóak a termékek: a legkisebb 120 gigás modell ajánlott fogyasztói ára 125 dollár, míg a 240 gigabájtosért 190 dollárt, a legnagyobb 240 GB-osért pedig 365 dollárt kell letenni az asztalra. A Corsair három év garanciát vállal a háttértárakra.


(Forrás: Corsair, TechPowerUp)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.