Hirdetés

Kékhalállal frissített a Microsoft



|

A Microsoft egyik javítása kékhalált okozott minden Avasttal szerelt gépen.

Hirdetés

A Microsoft legutóbb megjelent KB2859537-es javítása elég sok kellemetlenséget okozott a Windows 7-et használó embereknek. A frissítés úgy tűnik, nem volt kompatibilis az Avast antivírussal, ennek következtében pedig komoly hibák léptek fel. 

Hirdetés

Egy hiba nyomán egyszerűen állandó kékhalált okozott a patch. A felhasználóknak közben sikerült kideríteniük, hogy az antivírus törlése megoldja a problémát. Szerencsére az Avast fejlesztői is gyorsan léptek az ügyben, és hamar kiadtak egy frissítést, ami javítja a hibát. Ezután már törölni sem kell az Avastot. 

A Microsoft végül visszahívta a javítását további vizsgálatokra, és addig nem adja ki újból, amíg az idegesítő kellemetlenségtől nem válnak meg. Ha valakit nem érintett az eset, de szeretné megvárni a hivatalos változatot, az addig is eltávolíthatja a gépéről a patch-et. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.