Hirdetés

Kémprogram a kémprogramok ellen



|

A licencszerződésben mi engedélyezzük a kémgyilkos kém működését.

Hirdetés

A Sunbelt Threat Research Center 2007. októberi toplistáján a 8. helyet mondhatja magáénak a Command Service, amely megpróbál eltávolítani minden más adware programot, s egyedüli hirdető szoftverként bitorolja gépünket, vagyis internetes szörfözés közben jelenít meg hirdetéseket. A Command Service újdonsága abban rejlik, hogy a felhasználó külön értesítése nélkül eltávolíthat, letilthat vagy működésképtelenné tehet más adware alkalmazásokat - s mindezt a végfelhasználói szerződésben is feltűnteti, vagyis a gyanútlan felhasználó maga engedélyezi - legalizálja - a Command Service működését. A többi káros alkalmazáshoz hasonlóan a Command Service is más, hasznosabb szoftverrel vagy termékfrissítéssel együtt települhet fel.

 

A Sunbelt cég ThreatNet hálózatának gyűjtött adatai alapján készül a toplista. A hálózat tagjai azok, akik a CounterSpy kémeltávolítótt használják, a program ugyanis statisztikákat küld működéséről, így segítve a kémprogram-eltávolító csapat fejlesztőinek munkáját.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.