Hirdetés

Képeken a teljesen megújult Firefox



|

Szabadon tesztelhető a modernizált grafikus felület előzetes verziója.

Hirdetés

A 2011 márciusában kiadott Firefox 4 óta hazánk továbbra is legnépszerűbb webböngészőjének ruhája lényeges mértékben nem újult meg, ám a Mozilla frissen nyilvánosságra hozott tervei szerint az októberben érkező 25-ös főverzióban végre bemutatkozik a bő egy éve tervezés alatt álló Australis téma.


Sejthetően már jóval többről van szó az eredetileg tervezett skinnelésnél, ugyanis a Mozilla körmére néz az összes párbeszédablaknak és környezeti menünek, bár a jelenleg szabadon kipróbálható verzióban még közel sem végleges az implementáció.


A fő különbséget a régi és új dizájn közt a szögletes helyett íves füleken túl az adja, hogy a momentán bal felső sarokban található Firefox főmenü a Chrome-ban bevezetett módon az eszköztár jobb szélére került, ráadásul szabadon testre szabhatóvá vált a tartalma. A címsáv és kereső a jelenleg elérhető pre-alfa buildben nincsenek összevonva, ám a látványtervek alapján (User Experience Design rész) a Mozilla nem tett le az összeolvasztásukról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.