Hirdetés

Képeken a Windows 8.1 Start gombja



|

Egy friss alfa buildben az asztalra bootolással együtt megjelent az áhított gomb.

Hirdetés

Az eddigi pletykákat szinte garantáltan igazolva a microsoftos témákban bennfentes forrásokkal rendelkező Mary Jo Foley és Paul Thurrott egymástól függetlenül megerősítették, hogy a június végén kipróbálhatóvá váló Windows 8.1 rendszerbetöltéskor képes lesz rögtön az Asztalt behozni, továbbá Start gomb is került a Tálcájának sarkába.


Sejthetően maga a Start menü nem került vissza az ingyenes Blue frissítésbe, a gombra kattintva – hasonlóan a Windows 8 fejlesztői előzeteséhez – a Kezdőképernyőn találja magát a felhasználó. A Paul Thurrott által nyilvánosságra hozott képernyőkép a szoftver egy friss alfa verziójából származik, amelyben nem is lehetett kikapcsolni a gombot, ám állítólag a végleges változatban mindkét eddig említett lehetőséget manuálisan kell majd aktiválni.


Az egérkurzort a gomb felé mozgatva az ikon fehér része felveszi a modern felületnél beállított színt, továbbá az asztalon és új interfészen is lehet majd ugyanazt a háttérképet használni – a két vizuális utalás együtt segíthet a felhasználóknak, hogy ne érezzék annyira kétarcúnak az operációs rendszert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.