Hirdetés

Képstabilizáló funkció a Windows 8 Movie Makerjében



|

A Windows Essentials csomag számos téren megújul.

Hirdetés

Több fronton is megújult a Microsoft Live nevet elhagyó szoftvercsomagja, az Essentials, amely a Windows 7 és 8 operációs rendszerekkel működik együtt. A Movie Maker és a Photo Gallery egyaránt újításokat kapott, az előbbi azonban a Windows 8 alatt teljesedik ki igazán.

 

A Movie Maker az új OS-ben videostabilizáló funkcióra is szert tesz, ami fölöttébb hasznos lehet a telefonokkal készített videók korában. A redmondiak állítása szerint a szolgáltatás a Windows 8 hardveres grafikus gyorsításával rövidíti le a várakozási időt a gomb megnyomása után.

 

A szoftverben ezen felül lehetőség van hangalámondások rögzítésére, a különböző hangok szintjének beállítására, és a szöveges részek kiemelésére. Az alapértelmezett kimeneti forma már a H.264-es MP4 lett, amely jóval népszerűbb az eddig preferált WMV-nél. A kész videók egy kattintással megoszthatóak a Vimeón. A Windows Essentials 2012-es csomagja az alábbi linkre kattintva próbálható ki.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.