Hirdetés

Keresés és csere Word 2007-ben



|

Egy adott szót lecserélni egy dokumentumban nehéz munka is lehetne.

Hirdetés

Előfordulhat, hogy egy dokumentumon belül egy adott szót szeretnénk teljesen "eltüntetni" és másikra cserélni. Ha csak megkeresni szeretnénk, nyomjuk meg a ctrl + f billentyűkombinációt, vagy válasszuk a Kezdőlap fül Szerkesztés dobozát, ezen belül pedig nyomjuk meg a Keresés gombot.

 

 

office5_1.png

 

Ha cserélni is szeretnénk, válasszuk a Csere gombot.

 

 

office5_2.png

 

A megjelenő ablakban kezelhetjük a funkciót. A Következő gombra kattintva ugrálhatunk a Keresett szöveg mezőbe írt szavak között. Ha a következőre megjelenítendő szöveg rész a keresőablak alá esik, az automatikusan odébbugrik.

 

office5_3.png

A Csere és Az összes cseréje gombokat használhatjuk a Csere erre mezőbe írt szavak behelyettesítésére.

 

Érdeklődik a Microsoft Office programok iránt? Látogasson el az irodai csomag részletes, magyar nyelvű információs oldalára!>>>

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.