Hirdetés

Keressük meg és töröljük a nagy méretű leveleinket egyszerűen



|

Mit tehetünk akkor, ha elfogy a hely az e-mail fiókunkban, és gyorsan akarjuk megtalálni azokat a leveleket, melyek nagyméretű csatolmánnyal rendelkeznek?

Hirdetés

Hirdetés

 

Manapság már nem meglepő, ha a több gigányi tárhelyet biztosító levelezőrendszerek esetében is elfogy a hely, akár a Gmail esetében is. Mivel e-mailjeinket nem tudjuk méret szerint rendezni, így elég macerás megtalálni a nagyobb darabokat, főleg annak, aki pörgős levelezéseket bonyolít. A Find Big Mail nevű, ingyenes alkalmazással pillanatok alatt megkereshetjük a legnagyobb helyet foglaló leveleinket, és könnyedén eltakaríthatjuk őket a postaládánkból.

A kis programocska méret szerint felsorolja nekünk a leveleinket, így megkímélve bennünket a sok száz bejövő és kimenő e-mail egyesével történő átnézegetésétől. A program átmeneti hozzáféréssel dolgozik az e-mail fiókunkon, míg elvégzi az analízist. így nem kell attól félnünk, hogy veszélybe kerülnek a személyes dolgaink.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.