Hirdetés

Keresztes hadjárat a Microsoft ellen



|

Protestáns lelkész a homoszexuálisok ellen.

Hirdetés

Az Antioch Bible Church körülbelül 3500 hívőt vonz, Ken Hutcherson tisztelendő pedig igen befolyásos embernek számít az amerikai keresztény konzervatív mozgalomban. 1984-ben egy bibliamagyarázó körből nőtte ki magát önálló egyházzá az A.B.C., amely a faji sokszínűségéről és szigorú erkölcsi irányelveiről vált ismertté.

 

Mr. Hutcherson élharcosa a válás és a homoszexualitás elfogadása elleni küzdelemnek. Legújabb felhívásában más protestáns egyházak tagjait, illetve az ortodox zsidó hívőket is arra szólította fel, hogy vásároljanak Microsoft részvényeket, és a megszerzett szavazatokkal térítsék vissza az óráscéget a hagyományos értékekhez.

 

 

hutcherson.jpg

 

 

„256 cég van a Fortune 500 között, amelyek kiszolgálják a homoszexuálisok céljait. A Microsoft csak az első célpont." - mondta a tisztelendő. Hutchersonról nem árt tudni, hogy több évig játszott linebacker pozícióban az NFL-ben (a Dallas Cowboysban és a San Diego Chargersben) - és állítása szerint csak azért futballozott, hogy „bántsa a fehéreket", így valószínűleg nem fél fejjel a falnak menni.

 

A Microsoft részvényeseinek gyűlésén Brad Smith, a cég tanácsadója elmondta: a részvényeseken múlik, hogy kitartanak-e a cég sokszínűséget támogató politikája mellett, melynek része a Gay and Lesbian Employees At Microsoft (GLEAM) csoport is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.