Hirdetés

Került pár érdekes újítás a Windows 10 eheti előzetesébe



|

Talán jövő márciusban érkezhet meg a Redstone 2 stabil kiadása.

Hirdetés

Csütörtök este a Microsoft újabb Redstone 2 előzetessel örvendeztette meg a fast ringben lévő publikus tesztelőket. A jelenlegi információk alapján az operációs rendszer jelentős fejlesztéseiről csak a hónap végén hull majd le a lepel, ám a vállalat most már elkezdte csepegtetni a kisebb újításokat.


Hirdetés


A Windows 10 Insider Preview build 14946 több eddig nem látott funkciót hozott. A Gépház alkalmazásban most már testre szabható a precíziós touchpadek működése, részletesen finomhangolhatóak az érzékelt gesztusok hatására bekövetkező események. A Continuum használata közben kikapcsolhatóvá vált a nem használt kijelző, a Wi-Fi beállításaihoz pedig bekerült egy opció, amellyel a WLAN kikapcsolása után 1 / 4 / 24 órával automatikusan visszakapcsoltatható a hálózati vezérlő.



Természetesen számos ismert hiba javítását is tartalmazza a csütörtök este kiadott előzetes, azonban a Microsoft szerint a harmadik féltől származó vírusirtót használó insiderek nem biztos, hogy képesek lesznek frissíteni a build 14946-ra; a művelet megkezdése előtt erősen javasolt a biztonsági szoftver eltávolítása.



Végül megemlítendő, hogy az operációs rendszerben feltűnt egyes stringek "1703"-as kiadásként hivatkoznak a Redstone 2-re, amely alapján 2017 márciusában készülhet el a frissítés stabil kiadása.


(Forrás: Microsoft)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.