Hirdetés

Késhet a Windows 10 Redstone második hulláma



|

Az első kiadás júniusban válhat elérhetővé, a másik jövőre csúszhatott.

Hirdetés

A WinBeta exkluzív értesülései alapján a Microsoft változtatásokat eszközölt a Windows 10 következő nagy frissítéseinek kiadási ütemtervében. Az insiderek számára jelenleg publikusan elérhető alfa build a Redstone kódnevet viseli, a hírek szerint ez most júniusban fog elérhetővé válni az operációs rendszer stabil változatát használók számára. Az RS1 jelzésű verzióval még nem lett volna vége az OS idei frissítgetésének, ugyanis elméletileg az utolsó negyedévben megérkezett volna a Redstone 2 (RS2) "megajavítás" is. A hírportál informátorai szerint ezt most 2017 tavaszára csúsztatták a Microsoft illetékesei.

Hirdetés


A pletykák alapján a most júniusban kiadandó Redstone (RS1) elsősorban a Windows 10 rendszerű eszközök jobb konvergenciájára fókuszál majd, a PC / telefon / Xbox trió együttműködési lehetőségeit kívánja színesebbé és hatékonyabbá tenni. A másik fókuszban lévő területet a Windows Áruház és Univerzális Windows Platform továbbfejlesztése jelenti; a Redstone kiadásától kezdve lehetőség nyílhat majd a fejlesztők számára a Win32 és Apple iOS alkalmazásaik univerzális Windows-alkalmazásokká csomagolására, ezek Windows Áruházon keresztül történő terjesztésére.


Az állítólagosan jövő tavaszra tolt Redstone 2 újdonságairól egyelőre semmit sem tudni azon túl, hogy az egyik fontos újítási területét az operációs rendszerrel szállított alkalmazások használhatóbbá tétele jelentheti. A fenti információk természetesen mind fenntartásokkal kezelendő pletykák, a hónap végén megrendezésre kerülő BUILD 2016 konferencián remélhetően érkeznek majd hivatalos információk a témában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.