Hirdetés

Késik a Windows Vista



|

November 1-én esedékes az OEM változatok átadása – nem fog összejönni

Hirdetés

November elsején kapták volna meg a gyártók a várva várt Vista csomagot, de technikai problémák adódtak.

Lehet, hogy akár több hetet is várniuk kell az OEM partnereknek, mire megkaphatják a Vista végleges változatát. A Microsoft eredetileg a következő szerdát célozta meg, mint a gyártásra adás időpontját, de az utolsó pillanatban felmerült egy hiba, mely a Vista fejlesztőcsapat zömét váratlanul érte és előre nem látható késlekedést okozott. Az információ Ethan Allentől, a Seattle cég minőségbiztosítási vezetőjétől származik, aki Vista alatt teszteli a cég termékeit, ő a TheHotfix.net weboldal üzemeltetője is. Információi szerint a Vista csapat felfedezte a hibát a Vista 5824-es buildjében. A teljes összeomlást előidéző és csak újratelepítéssel megoldható problémát már kijavították az 5840-es buildben, de a korrekció miatt időben csúszást szenvedtek.

Most tehát hivatalosan november 8. a megcélzott dátum. Félő, hogy a kereskedelmi (dobozos) változat is késni fog emiatt az ügy miatt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.