Hirdetés

Késnek a Firefox 12 újdonságai



|

A Firefox 12 áprilisban érkezik, és a Chrome-ból és a Safariból ismerős elemeket ígért.

Hirdetés

A Firefox gyorsított ütemben való fejlesztése sokak számára okoz problémát, hiszen rövid idő alatt rengeteg főverzió-váltás történt, ami több apró hiba felbukkanása mellett azt is jelentette, hogy a kiegészítők egy része rendre nem működött. Akik kitartanak a Mozilla mellett, azok a Firefox 12-ben, vagy 13-ban érdekes újdonságokat kaphatnak.

 

A legfrissebb hírek szerint az Új lap fül és a Kezdőlap teljesen átalakul majd. A legtöbb forrás információja szerint az újítás hasonló lesz ahhoz, amit a Google Chrome vagy az Apple Safari böngészőjében láthatunk jelenleg a fentebb említett fülek esetében.

 

Rossz hír azonban, hogy a Firefox 12-re beígért újításokra tovább kell várni, ugyanis némi csúszás miatt már csak a Firefox 13-ba lesznek beépítve. A Firefox 12 főbb újdonságai közé így az tartozik majd, hogy automatikusan kiegészíti a webcímeket az előzményekből és a kedvencekből, illetve, hogy számos internetes alkalmazást jobban integrál majd a böngésző. A Firefox 12 végleges kiadása áprilisban lesz elérhető.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.